Ante Tomic, quart jugador més valorat en la història del Barça Lassa

Ante Tomic, quart jugador més valorat en la història del Barça Lassa

El pivot blaugrana se situa per darrere de Navarro, Epi i Dueñas en la classificació històrica de valoració amb la samarreta del Barça Lassa

Ante Tomic està completant la seva millor temporada com a professional aquest curs 2016/17. El pivot croat, de 29 anys, és el tercer jugador més valorat de la Lliga Endesa aquesta temporada amb una mitjana de 20.1 punts de valoració per partit i, amb la gran actuació realitzada contra l’Unicaja de Màlaga, ha entrat en el Top 4 de jugadors més valorats en la història del Barça Lassa. Amb el 32 de valoració aconseguit contra el conjunt malagueny ja suma 3.294 punts de valoració i ha superat en la quarta plaça a Andrés Jiménez, que 'havia sumat 3.269.

Navarro, líder absolut

I és que el líder indiscutible d’aquesta classificació és el capità Juan Carlos Navarro, amb 7.678 punts de valoració, seguit pel mític Juan Antonio San Epifanio ‘Epi’, amb 5.554, i d’una altra llegenda blaugrana, el pivot Roberto Dueñas, amb 3.631 punts. Ante Tomic, amb els 32 d’aquest cap de setmana, ja en suma 3.294 amb la samarreta del Barça i se situa a 337 punts de valoració de Dueñas, xifra que de ben segur reduirà abans que finalitzi la temporada si segueix amb aquesta mitjana de valoració.

La millor temporada

Les estadístiques de Tomic aquesta temporada a la Lliga Endesa són realment bones amb 12,9 punts de mitjana, 7,9 rebots, 2,3 assistències i 20,5 de valoració per partit. En números absoluts, els 575 crèdits de valoració aconseguits aquesta temporada són la xifra més altra de Tomic des que va aterrar a la Lliga Endesa, tot i que encara queden per disputar-se quatre partits de la Lliga Regular i els Playoff per al títol. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut