Adolfo, millor jugador jove del món del 2016

Adolfo, millor jugador jove del món del 2016

El colomenc, de només 23 anys, guanya per tercera vegada consecutiva el guardó que concedeix el portal Futsalplanet.com. Paco Sedano també ha estat premiat, com a segon millor porter del món

Adolfo Fernández ha estat premiat aquest dissabte com a millor jugador jove del món 2016 per tercera vegada consecutiva, segons ha fet públic el portal Futsalplanet.com aquest dissabte. El colomenc (429 punts) ha superat a les votacions el rus Ivan Anatolievich (361 punts) i el brasiler Leandro Lino dos Santos (269 punts). Entre els finalistes també destaquen el jugador del Xota Dani Saldise, que ha obtingut la cinquena posició final amb 255 punts, i el jugador d'ElPozo Matteus Reinaldi, sisè amb 246 punts. Adolfo, de només 23 anys, ja va aconseguir guanyar el premi al millor jugador jove del món les dues últimes temporades a les files de Catgas Energia.

Adolfo viu la seva primera temporada al Barça Lassa, i el seu rendiment a la pista està responent a les expectatives. El colomenc ha aconseguit marcar 20 gols al final de la Lliga regular, i també destaca en tasques defensives. La temporada passada, a les files de Catgas Energia, va acabar com a tercer màxim golejador de la Lliga amb 32 gols. Aquest curs Adolfo també ha rebut la distinció al millor jugador català de futbol sala del 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut