A París carregades de somnis

A París carregades de somnis

El Barça Femení viatjava aquest dijous a la tarda a París, on dissabte disputarà la tornada de les històriques semifinals de la Lliga de Campions

El Barça Femení ja és a París. L’equip s’enlairava de l’aeroport del Prat aquest dijous a les 17.30 i dues hores més tard aterrava a la capital francesa. Hi arribava carregat d’il·lusió per afrontar al Parc dels Prínceps la tornada de les seves primeres semifinals de la Lliga de Campions. Davant, però, hi tindrà un PSG que es va emportar un botí d’1-3 del Miniestadi.

Divendres, entrenament oficial

Abans, el conjunt blaugrana completava l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i posteriorment Xavi Llorens, Ruth Garcia i Alexia Putellas compareixien en roda de premsa. Aquest dijous, el Barça Femení portarà a terme l’entrenament oficial al Parc dels Prínceps, a partir de les 17 hores. El mateix lloc i hora de l’històric duel de dissabte contra el París Saint-Germain.

Per a la cita, el tècnic Xavi Llorens s’emportava 19 jugadores: Ràfols, Paños, Andrea Giménez, Ruth, Marta Unzué, Melanie (amb l’alta mèdica), Line Røddik, Gemma, Miriam, Mariona, Jenni Hermoso, Alexia, Patri, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Marta Torrejón, Bárbara, Olga Garcia i Aitana. Es van quedar a Barcelona Ane Bergara, Andressa Alves, Sandra, Irene i Ange Koko.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut