Xavi Llorens: “Lezama sempre és especial”

Xavi Llorens: “Lezama sempre és especial”

L’entrenador i la jugadora Miriam Diéguez han explicat que l’equip s’ha refet de la derrota amb el PSG i està connectat a la Lliga
Aquest dimarts (18.30h) el Barça Femení visita ni més ni menys a l’Athletic Club, el vigent campió de Lliga, en el duel que es va ajornar aquest dissabte per la disputa de les semis de la Lliga de Campions. Abans de l’últim entrenament, l’entrenador Xavi Llorens i la jugadora Miriam Diéguez n’han parlat als mitjans.

L’equip viatjava aquest dilluns a Bilbao amb la següent convocatòria: Ràfols, Paños, Marta Unzué, Line Røddik, Gemma, Miriam, Mariona, Jenni Hermoso, Alexia, Patri, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Irene, Marta Torrejón, Bárbara, Olga García, Ange Koko i Aitana.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Dissabte estàvem decebuts, buscant el que vam fer malament. També el PSG va fer un partidàs. Això és l’esport”.

“Ara estem animats, volem jugar bé i treure els tres punts. Serà un partit maco en un lloc sempre especial i un molt bon rival. Tot el que ens queda són finals i és bonic de jugar. Hem de gaudir de tots els partits”.

“Al Barça sempre hi ha pressió, estiguem com estiguem. Aquest equip està creixent moltíssim i els que seguim el dia a dia som conscients que al final es recolliran els fruits”.

“L’Athletic Club té moltes opcions i no saps amb qui jugarà. El que tinc clar és que sortirà contundent, dur i agressiu”.

“Andressa té una petita inflamació al turmell i preferim que descansi. Aquests dies farà treball de recuperació i, si tot va bé, dijous s’incorporarà al grup, sabent que la vida no s’acaba ni a Bilbao ni a París”.

Les declaracions de Miriam Diéguez

“Sabem que Lezama és un camp complicat, davant d’un rival dur i fort a qui coneixem des de fa molts anys. Serà un partit difícil. L’Atlètic ja ha jugat i va per davant i també som conscients que el València ve molt fort per darrere”.

“La Lliga i la Champions són dues competicions diferents i tenim clar que la més important és la Lliga, mentre que la Champions és un premi”.

“Tenim 24 jugadores i pot jugar qualsevol. L’equip està preparat per no acusar el cansament de dos partits en tan poc temps”.

“L’equip ha de competir al màxim i intentar guanyar-ho tot”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut