Sis blaugranes opten al millor equip de la VELUX EHF Champions League

Sis blaugranes opten al millor equip de la VELUX EHF Champions League

Pérez de Vargas, Valero Rivera, Kiril Lazarov, Víctor Tomás i Viran Morros, a més del tècnic Xavi Pascual, estan a la llista de votació per formar l’equip ideal de la màxima competició europea

Aquest dijous l’EHF ha anunciat els 50 candidats, dividits en diverses categories, a ser els millors de la VELUX EHF Champions League de la temporada 2016/17. Dos dies abans que el Barça Lassa es jugui l’accés a la Final Four de Colònia en el partit de tornada contra el Kiel, l’equip ha sabut que sis dels seus integrants opten a formar part del millor equip de la màxima competició europea.

Gonzalo Pérez de Vargas opta a ser el millor porter de la competició; Valero Rivera, a l’esquerra, i Víctor Tomás, a la dreta, a ser els millors extrems, i Kiril Lazarov competirà per ser el lateral dret de l’equip ideal. A més, Viran Morros ha estat nominat en la categoria de millor defensor de la Champions, i Xavi Pascual opta a ser el millor entrenador.

Tots ells han tingut un paper clau fins al moment, i el tindran en el partit decisiu per ser a Colònia. Cal recordar que el Barça Lassa va tancar una fase de grups impecable, amb 12 victòries, un empat i una derrota -413 gols a favor i 353 en contra-, classificant-se com a primers del grup A evitant la ronda dels vuitens de final.

Les votacions ja són obertes al portal de l’EHF, on es pot accedir des d’aquest enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut