Cinc noves joies al planter

Cinc noves joies al planter

Jesús Alfaro, Paula Fernández, Ilaix Moriba, Xavi Planas i Albert Navarro són els protagonistes del recull del primer cap de setmana d’abril

El planter blaugrana no decep i segueix obsequiant-nos amb una jornada plena de victòries en els seus respectius duels de Lliga. Un cap de setmana més, les cinc dianes del diferents equips del futbol formatiu són dignes de menció. Aquesta setmana destaquem els del Barça B, el Femení B, el Cadet B, l’Infantil B i el Benjamí B.

Jesús Alfaro del Barça B és l‘encarregat de liderar la llista d’aquest cap de setmana pel seu gol en la golejada de dissabte davant l’Eldense (12-0). La segona posició del podi és pel gol de la migcampista Paula Fernández del Femení B contra el Seagull (1-1). El Cadet B també figura en el recull gràcies a la diana d’Ilaix Moriba al camp de la Barcelonista Terlenka (0-7). D’altra banda, l’Infantil B també es troba en aquesta llista gràcies al gol de Xavi Planas contra el Calafell (2-0). I per acabar, Albert Navarro, del Benjamí B, és el jugador que conclou aquesta llista de la setmana pel seu gol contra la Blanca Subur (13-0).

Si t’ha agradat el vídeo, reviu ara els millors gols del planter de l’últim cap de setmana del març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut