Éric Abidal:

Éric Abidal: "Amb la remuntada, el Barça va donar un avís enorme"

L'exjugador blaugrana va destacar també en un acte que "davant la Juve serà complicat", ja que "sempre és difícil jugar contra equips italians i vindran amb mentalitat de revenja després de la final perduda"

Éric Abidal, guanyador de dues Lligues de Campions amb el FC Barcelona (2009 i 2011), va valorar fa uns dies en un acte publicitari el moment del club blaugrana a Europa. L'exblaugrana va destacar que "després de la històrica remuntada davant el PSG, el Barça va deixar un avís molt gran per a la resta de clubs. Ara molts equips no volen enfrontar-se als culers aquest any".

A més, el francès va recalcar també la dificultat que acostumen a presentar els conjunts italians: "Sempre és difícil jugar contra equips d'Itàlia, i la Juventus també té l'objectiu de guanyar aquest trofeu. En el passat (Berlín 2015) ja van jugar una final en què el Barça els va guanyar i ara vindran amb mentalitat de revenja, encara que saben que no ho serà perquè són partits diferents".

Finalment, també en relació amb l'eliminatòria dels quarts de la Lliga de Campions, el lateral esquerre va afegir: "El partit d'anada sempre és molt important, i a la tornada han d'intentar guanyar com ho van fer contra el París Saint-Germain". "L'objectiu del club blaugrana és sempre el mateix, intentar arribar com més lluny millor, fins al final, si pot ser, i intentar aixecar un trofeu sempre important", va concloure Abidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut