Shimao Group, nou patrocinador regional del FC Barcelona

Shimao Group, nou patrocinador regional del FC Barcelona

La immobiliària es converteix en Partner Regional del Club fins al 2019 a la Xina

El FC Barcelona i Shimao Group han anunciat aquest dijous un acord estratègic de cooperació segons el qual la immobiliària es converteix en Patrocinador Regional del Club fins al 2019. Amb aquest nou acord, el FC Barcelona continua la seva expansió a la Xina buscant, de la mà de Shimao, l’excel·lència social i esportiva.

Fruit d’aquest acord, el FC Barcelona i Shimao Group col·laboraran en diferents àmbits, com ara el desenvolupament cultural i esportiu de la societat, la responsabilitat social o la progressió de l’estil de vida dels xinesos.

Sobre Shimao Group

Originària de la Xina, Shimao és una empresa enfocada al desenvolupament immobiliari que s’ha posicionat com a líder destacada en el seu mercat, amb més d’1 milió de residents de prop de 300.000 famílies. Durant gairebé dues dècades d’activitat, Shimao Group ha donat suport a iniciatives relacionades amb la millora de la qualitat de vida a través de la integració de nous paisatges, jardins i nous estils arquitectònics a les seves propietats.

Declaracions del vicepresident de Màrqueting del FC Barcelona, Manel Arroyo:

“Vull donar la benvinguda a la família del FC Barcelona al Grup Shimao. Amb aquest acord de patrocini estic segur que podrem unir les nostres forces per tal que el Barça, Shimao i el futbol siguin cada vegada més populars entre els xinesos. Per nosaltres, la Xina és un mercat estratègic i estic segur que la nostra associació amb el grup Shimao farà que el FC Barcelona sigui el club de futbol més popular en aquell país”.

Declaracions del director general de Màrqueting de Shimao Group, Shao Liang:

“L’acord amb el FC Barcelona és una maniobra estratègica que permetrà a Shimao centrar-se més en l’estil de vida de les persones, el desenvolupament de les comunitats i els serveis, i la joventut a la Xina. Igualment, com a empresa que té molt en compte la responsabilitat social, Shimao es consagrarà al desenvolupament de la indústria esportiva xinesa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut