Els socis poden sol·licitar entrades per a la final de Copa fins al dijous 27 d’abril a les 19 h

Els socis poden sol·licitar entrades per a la final de Copa fins al dijous 27 d’abril a les 19 h

Els socis del FC Barcelona han d’omplir el formulari de petició, des del web del Club, i si la demanda supera les 13.125 localitats es farà un sorteig el dia 28

Dilluns 24 d’abril es va obrir el termini de sol·licitud d’entrades per als socis de la final de Copa del Rei, que disputaran el FC Barcelona i l’Alabès a l’estadi Vicente Calderón de Madrid el dissabte 27 de maig. Aquest termini es tancarà el dijous 27 d’abril a les 19 hores.

Després del primer dia, a les 17 h del dimarts dia 25, els socis han demanat un total de 5.076 entrades de les 13.125 localitats que té el Club per als seus associats.

El procés és exclusiu per als socis del Club i les sol·licituds s’hauran de fer a través d’un formulari online disponible a la secció de Socis del lloc web des del dilluns dia 24, a les 10 hores, fins al dijous 27 d’abril, a les 19 hores. Un cop tancat el procés de sol·licituds, i en cas que la demanda superi les entrades disponibles, el divendres 28 d’abril es farà un sorteig davant de notari. Aquest acte serà públic i se celebrarà a les instal·lacions del Club.

Com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis. Formulari de sol·licitud aquí.

Sol·licitud amb clau i codi personal

Cal tenir present que en aquesta ocasió per fer la sol·licitud es necessitarà la clau i el codi personal de soci. La clau figura al carnet de soci i aquells que no recordin el seu codi personal, el poden recuperar al web (Socis/Tràmits i Gestions/Tràmits Online), amb accés al següent enllaç: Clica aquí si no saps el teu codi personal.

Queden exclosos d’aquest procés els socis alevins, els que estiguin sancionats per la Comissió de Disciplina i els socis que no estiguin al corrent del pagament de la quota del 2017 en el moment de la sol·licitud.

En el moment de sol·licitar l’entrada no caldrà introduir les dades de cap targeta de crèdit, ja que el cobrament de les entrades es farà un cop els agraciats facin la compra online. Els preus de les entrades per a la final de la Copa del Rei oscil·laran entre els 60 i els 240 euros.

El 85% de localitats per a socis i penyes

Tal com es va acordar amb la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), cada club finalista disposarà de 19.301 entrades, mentre que la resta de l’aforament de l’estadi serà per a la RFEF. Com és habitual, el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final, 16.406 entrades, es repartiran entre els socis,13.125 entrades, i les penyes, 3.281 entrades. El 15% restant, 2.895 entrades, serà per a compromisos esportius i institucionals del Club, i per a acords comercials amb els patrocinadors.

Entrades nominals amb possibilitat de cessió omplint un formulari

Les entrades seran nominals, i per tant, el soci és qui haurà de fer-ne ús. El Club, però, dóna la possibilitat als socis guanyadors a cedir l’entrada a un altre soci omplint un formulari disponible al web del Club del 2 al 3 de maig, i aquest soci és el que haurà d’accedir a l’estadi. Una vegada finalitzat aquest període, no es podrà fer cap cessió d’entrada.

El soci que rep l’entrada cedida no pot haver estat agraciat, no pot ser aleví, ni estar sancionat per la Comissió de Disciplina, ni tenir el carnet de soci impagat.

Compra i pagament online, del 4 al 8 de maig

Els socis agraciats, i amb el canvi de nom de l’entrada ja fet, si s’escau, hauran de fer la compra de les entrades mitjançant la pàgina web del FC Barcelona del 4 al 8 de maig. El cobrament de l’entrada es farà en el moment en què els socis facin l’elecció de la zona de la localitat i la compra, a través del web.

Aquest procés de compra online garanteix a tots els socis agraciats les mateixes opcions en l’assignació de les localitats, ja que des del dia 4 a les 10 hores podran triar les entrades i els preus, consultant directament l’aforament disponible al Vicente Calderón. El nombre d’entrades que no s’hagin comprat es reassignaran a nous socis, que seran els següents de la llista, seguint el número del sorteig. Entre el dia 9 i el 10 de maig se’ls faria la comunicació i la possible compra es faria entre l’11 i el 15 de maig.

Viatges amb tren o autocar

FCBDesplaçaments ofereix als socis la possibilitat de viatjar amb tren (150 €) o amb autocar (35 €) a aquesta final de Copa. El tren sortirà de Barcelona-Sants el mateix dia del partit i tornarà un cop acabada la final, mentre que els socis que optin per l’autocar podran sortir des de les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, amb tornada garantida després del partit. La informació d’aquests desplaçaments es pot consultar a  www.fcbdesplacaments.cat

Entrades per a persones amb cadira de rodes

Per a aquest partit, el Club disposa també de 16 places a la zona destinada a cadira de rodes, a les quals els socis poden optar amb dret a un acompanyant. Aquestes localitats es podran sol·licitar del 24 al 27 d’abril enviant un correu electrònic a l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE), a l’adreça oae@fcbarcelona.cat, amb les dades de soci, nom, cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic de contacte del soci titular, així com el nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte de l’acompanyant, que haurà de ser major d’edat. Les entrades també seran nominals i exclusives per a socis titulars usuaris de cadira de rodes. En el moment de la recollida, que s’efectuarà a l’Oficina d’Atenció Especialitzada, serà necessari presentar el DNI, el carnet de soci original i el certificat de discapacitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut