Sergio Busquets torna a la convocatòria

Sergio Busquets torna a la convocatòria

El migcampista és la principal novetat a la llista per rebre la Reial Societat després de perdre’s el duel a Torí per sanció, en una convocatòria en què també hi són Aleñá i Cardona, del Barça B

La competició no s’atura i ara és el torn de la Lliga. El conjunt blaugrana rep la Reial Societat a la jornada 32 de la Lliga (20.45 hores), en què els homes de Luis Enrique intentaran trencar la mala ratxa de resultats amb un triomf davant la seva afició al Camp Nou.

Per a aquest matx, el tècnic asturià ha convocat 18 jugadors, en què destaca el retorn a llista de Sergio Busquets, absent a Torí per sanció. En canvi, el brasiler Neymar Jr no hi podrà ser per sanció, mentre que Arda Turan, Aleix Vidal i Rafinha són baixa per les seves respectives lesions. A més, tampoc hi és Mascherano, amb molèsties al bessó de la cama esquerra, i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Masip ha estat descartat per decisió tècnica i els jugadors del filial Aleñá i Cardona completen la convocatòria.

Així doncs, la llista completa és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Mathieu, Aleñá (28) i Cardona (39). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut