Darrera sessió abans de rebre a l’Osasuna

Darrera sessió abans de rebre a l’Osasuna

Els jugadors disponibles del primer equip –juntament amb Aleñá i Borja López del filial– s’han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en l’entrenament previ a la visita del conjunt navarrès, corresponent a la jornada 34 de Lliga

La Lliga no s’atura. Després de l’espectacular triomf del FC Barcelona al Santiago Bernabéu al Clàssic davant el Reial Madrid (2-3) –On Messi va anotar el seu gol número 500 com a blaugrana al darrer minut– els culers ara afronten la visita de l’Osasuna (dimecres, 19.30 hores).

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la darrera sessió abans de rebre al conjunt navarrès. A més, també hi han estat presents els jugadors del Barça B, Carles Aleñá i Borja López.

El conjunt de Luis Enrique, actualment líder de la Lliga, afronta la primera de les cinc darreres jornades que queden de campionat domèstic. Després de rebre a l’Osasuna, els culers visitaran l’estadi de l’Espanyol (dissabte 29 d'abril, 20.45 hores). Tot seguit rebran al Vila-real, visitaran Las Palmas, i finalment, tindran la visita de l’Eibar al Camp Nou en la darrera jornada de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut