El Facebook del FC Barcelona s’aboca en el Clàssic

El Facebook del FC Barcelona s’aboca en el Clàssic

Dissabte i diumenge el canal oficial del Barça a Facebook oferirà fins a sis directes amb contingut relacionat amb el Madrid-Barça

Aquest cap de setmana arriba el Clàssic del Bernabéu i una vegada més el FC Barcelona oferirà una gran cobertura del partit per tal de fer arribar tots els continguts i l’última hora als seguidors d’arreu del món.

Les xarxes socials blaugrana, en particular el canal oficial del Club a Facebook, marcaran aquesta cobertura informativa del Clàssic d’aquest diumenge.

Sis directes a Facebook

El Barça aposta per la informació en directe al canal de Facebook del FC Barcelona. Dissabte, un dia abans del partit, es podrà veure l’entrenament del Barça i la roda de premsa del tècnic Luis Enrique. I 24 hores abans del partit els seguidors podran veure un programa amb tota la informació entorn el Clàssic.

Diumenge serem a Madrid oferint en directe l’arribada de l’equip a l’hotel de concentració i l’escalfament previ al partit. I durant la disputa del Clàssic hi haurà un programa en què es narrarà el partit i es connectarà amb la Match Party que hi haurà al Camp Nou amb la presència de joves aficionats.

DISSABTE

  • 11 hores. Entrenament del FC Barcelona
  • 13 hores. Roda de premsa Luis Enrique
  • 20.45 hores. Compte enrere per al Clàssic

DIUMENGE

  • 12.30 hores. Arribada a Madrid
  • 20.05 hores. Escalfament del FC Barcelona al Bernabéu
  • 20.45 hores. Match Party, El Clàssic
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut