Sessió de recuperació pensant en el derbi

Sessió de recuperació pensant en el derbi

El conjunt blaugrana s’ha exercitat al Camp Tito Vilanova amb els jugadors disponibles i Aleñá, Carbonell, Marlon i Abeledo, del Barça B

Després de la golejada davant l’Osasuna (7-1), que va estar marcada pels diversos rècords que es van superar, el primer equip s’ha entrenat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La sessió ha estat marcada per la pluja caiguda les darreres hores i l’ambient distès entre els diversos components de la plantilla blaugrana, concentrats pensant en el proper duel d’aquest dissabte a la competició domèstica, que tornarà a exigir al màxim.

L’entrenament dirigit per Luis Enrique ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip, i ha servit de recuperació per als titulars. Carles Aleñá, Carbonell, Marlon i Abeledo, del Barça B, també hi han estat presents. L’equip ja ha començat a preparar el duel d’aquest dissabte davant l’Espanyol al RCDE Stadium (20.45 hores), el segon compromís d’aquesta setmana. Resten quatre jornades per al desenllaç de la Lliga, i el Barça vol continuar lluitant per aixecar el títol per tercera temporada consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut