El FC Barcelona i el Llevant es retrobaran a Primera

El FC Barcelona i el Llevant es retrobaran a Primera

Blaugranes i granotes, que van segellar l’ascens aquest cap de setmana, s’han enfrontat durant 11 temporades a la Lliga, amb 17 duels resolts amb victòria culer

Després del gol de Postigo davant l’Oviedo, el Llevant certificava matemàticament aquest cap de setmana l’ascens a Primera Divisió. Els granotes tornen, doncs, a la màxima categoria després d’estar-se només una temporada a Segona i situar-se 12 punts per sobre del Girona i amb 19 més que el Getafe.

Des que el Barça i el Llevant van enfrontar-se per primera vegada l’any 1963, culers i granotes han disputat 22 duels a la Lliga, amb un balanç força favorable als blaugranes: 17 victòries, 4 empats i tan sols 1 derrota.

El Barça fa 53 anys que no coneix el que és la derrota contra el Llevant i sempre ha sortit victoriós com a local. A més, en els tres darrers Barça-Llevant al Camp Nou, els aficionats culers han pogut gaudir de fins a 17 dianes: 7-0, 5-0 i 4-1.

Pel que fa als partits disputats al Ciutat de València, el Barça ha guanyat 6 dels 11 enfrontaments, quatre han acabat en empat i només n’ha perdut un. Especial bon record dels compromisos a València corresponents a les temporades 2004/05 i 2010/11, en què els equips de Frank Rijkaard i Josep Guardiola, respectivament, van proclamar-se campions amb dos 1-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut