Els abonaments per a la Final Four d'hoquei patins, a la venda

Els abonaments per a la Final Four d'hoquei patins, a la venda

Els aficionats poden comprar les entrades per a tota la fase final de la Lliga Europea a un preu únic de 30 euros

Els abonaments per a la Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins s’han posat a la venda aquest divendres. Els aficionats del FC Barcelona i el públic en general que desitgi presenciar la fase final de la màxima competició continental (els dies 13 i 14 de maig) ja poden comprar el seu abonament al lloc web del FC Barcelona. Els abonaments també es podran adquirir a les taquilles del Barris Nord de Lleida els mateixos dies de competició. El preu únic de 30 euros permet presenciar tots els partits que acollirà el pavelló lleidatà. L'accés als menors de set anys és gratuït.

Les dues semifinals es jugaran el dissabte 13 de maig, amb un primer duel entre l’Oliveirense i el Barça Lassa (17.15 hores) i un segon enfrontament entre el Benfica i el Reus Deportiu (19.30 hores). Els dos vencedors es trobaran a la gran final el diumenge 14 de maig (a les 16.00 hores).

Les entrades exclusives per a la final només es posaran a la venda després de la segona semifinal i sempre en funció de l’aforament. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut