‘Wembley, 92. Va ser mític’, el documental del 25è aniversari

‘Wembley, 92. Va ser mític’, el documental del 25è aniversari

Aquest dissabte, amb motiu dels 25 anys de la Copa d’Europa guanyada a Wembley, Barça TV ha emès un documental en què repassa la història d’aquella final i el trajecte per aconseguir-la

El documental ‘Wembley, 92. Va ser mític’ s’ha estrenat aquest dissabte a Barça TV amb motiu del 25è aniversari de la Copa d’Europa que va guanyar el FC Barcelona a Wembley al 1992, la primera de la història del Club. Un documental que repassa la història sobre la Copa d’Europa guanyada a la Sampdoria gràcies al gol de Koeman, a més del trajecte per aconseguir-la per mitjà dels seus protagonistes.

Cal recordar que el canal blaugrana, a més, també va emetre els dies anteriors un altre reportatge, titulat ‘1990-1991. La Lliga que ens va portar a Wembley’, un documental que repassa aquella Lliga des de dins amb els protagonistes i revivint alguns dels obstacles que la van acompanyar: la lesió de Ronald Koeman, la sanció de Hristo Stóitxkov i els problemes cardíacs de Johan Cruyff. D’altra banda, divendres es va emetre el programa ‘Minut 111’, un concurs entre les penyes del Barça i que s’emetrà els dilluns, els dimecres i els divendres.

A més, dijous també es va emetre  el reportatge ‘Dream Team. El somni que va canviar el futbol’, que repassa la història del Dream Team a partir del testimoni de jugadors i entrenadors del futbol espanyol destacats de l’època (Butragueño, Martín Vázquez, Fernando Hierro, Abel Resino Fran, Donato, Jorge Valdano, Mijatovic...). Sens dubte, una sèrie de reportatges únics per recordar el que va ser la primera Copa d’Europa blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut