Rio Natura Monbus Obradoiro - FCB Lassa: Guanyar i esperar resultats

Rio Natura Monbus Obradoiro - FCB Lassa: Guanyar i esperar resultats

Els de Bartzokas, que necessiten el triomf en l’última jornada, no depenen d’ells mateixos per acabar com a caps de sèrie

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18 hores i en directe per Movistar+, el Rio Natura Monbus Obradoiro en la que serà l’última jornada de la Lliga Regular abans de l’inici dels play-offs pel títol. Els blaugranes, actualment sisens, poden acabar en la tercera posició si guanyen el seu partit al Fontes do Sar i altres rivals directes, com el Baskonia o l’Iberostar Tenerife, que juguen a casa, punxen. Doellman i Faverani, que continuen recuperant-se, no han viatjat a Galícia i seran baixa per al partit.

Altres opcions

El ventall d’opcions en l’última jornada de la Lliga Regular és ampli, a causa del basket-average i dels triples empats. A continuació repassem diferents possibilitats:

- El Barça Lassa serà quart si guanya i també ho fa el Baskonia, però necessita la derrota de l’Iberostar a casa. També podria acabar quart si guanya, el Tenerife també venç i el Baskonia i l’Unicaja perden.

-Serà cinquè si: guanya a Santiago, també ho fa el Tenerife i perden Baskonia o Unicaja –un dels dos–. També podria acabar cinquè el Barça si perd, guanya el Tenerife i perden Unicaja i Gran Canària.

-Serà sisè si: guanya a Santiago, però també ho fan Baskonia, Unicaja i Iberostar Tenerife. També en cas de derrota, però Unicaja, Iberostar i Herbalife haurien de perdre. Fes clic aquí per veure altres opcions d’acabar sisens.

-Serà setè si: perd a Santiago i guanyen Unicaja i Herbalife Gran Canària. També si perd i cauen Unicaja, Iberostar i guanya Herbalife Gran Canària.

El rival

L’Obradoiro va aconseguir la salvació fa dues jornades i afronta sense cap pressió aquest partit contra el Barça Lassa. El conjunt gallec sempre s’ha mostrat molt fort a casa seva, al Fontes do Sar, i els blaugranes hauran de fer un matx realment complet durant els 40 minuts per poder sumar una victòria que el pugui situar al més amunt possible i aconseguir d’aquesta manera el factor pista al play-off.  

El base Mickey McConnell és el jugador més incisiu dels de Moncho Fernández, amb 11 punts, 6,5 assistències i 16 de valoració per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut