El Museu del Barça rep 3.466 visitants durant la Nit dels Museus

El Museu del Barça rep 3.466 visitants durant la Nit dels Museus

Per cinquè any consecutiu, el FC Barcelona va participar en aquesta iniciativa en què van prendre part més de 80 museus de Barcelona i l'àrea metropolitana

Un total de 3.466 visitants van passar pel Museu del Barça durant la Nit dels Museus que es va celebrar el dissabte 20 de maig a la nit. Per cinquè any consecutiu, el FC Barcelona va participar en aquesta iniciativa en què van prendre part més de 80 museus de Barcelona i l'àrea metropolitana, que van obrir de manera gratuïta per a tots els visitants de les 19 a la 1 hores de la matinada.

Aquest any, al marge de la visita del Museu i de la visió de l'Estadi des de la Tribuna, també es va afegir l'al·licient de veure l'exposició que configura l'Espai Wembley, amb objectes i records commemoratius del 25 aniversari de la consecució de la primera Copa d'Europa de 1992.

La xifra de visitants és inferior als més de cinc mil assistents de l'any passat, però en aquesta edició no hi va haver aglomeració de visitants i la afluència va ser més esglaonada al llarg de les sis hores en què va estar el Museu obert de manera gratuïta. Una gran majoria dels 3.466 visitants que van passar pel Museu del Barça va ser un públic familiar que va poder gaudir dels records i les sensacions que desprèn una visita al museu blaugrana.

Una iniciativa a tot Europa

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d'Europa, que aquest any ha arribat a la seva tretzena edició, en què han participat més de 4.000 museus de quaranta països europeus. A Barcelona i la seva àrea metropolitana han estat més de vuitanta els centres que han participat en aquesta activitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut