Últim mes de competició amb dos reptes finals

Últim mes de competició amb dos reptes finals

El Barça Lassa afronta el tram final de temporada amb els objectius de la VELUX EHF Final Four de Colònia i la Final a Vuit de la Copa del Rei

Després de tota una temporada de treball, el Barça Lassa arriba al tram final del curs amb dos objectius. El conjunt de Xavi Pascual afronta l’últim mes de competició amb cinc partits segurs i dos més de possibles. Els blaugranes disputaran els dos últims partits de la Lliga Asobal contra l’Helvetia Anaitasuna i el Bada Osca abans de centrar-se de ple en els últims dos reptes. Amb el títol assegurat des de fa unes jornades, els culers volen ampliar la ratxa de victòries en competició domèstica fins al final de curs.

Un cop finalitzada la Lliga, les dues setmanes de competició del mes de juny seran decisives. El primer cap de setmana (dies 3 i 4) el Barça Lassa disputarà la VELUX EHF Final Four de la Champions League. La cita de Colònia començarà el dissabte 3 amb el partit de semifinals contra el Vardar macedoni, i segons el resultat els blaugranes disputaran la final o el partit pel tercer i el quart lloc el diumenge 4. Al Lanxess Arena, el conjunt de Xavi Pascual buscarà sumar la desena Copa d’Europa de la història de la secció en una cita que completaran el PSG francès i el Veszprém hongarès.

Una setmana més tard, el Barça Lassa tancarà la temporada 2016/17 amb la disputa de la fase final de la Copa del Rei. La ciutat de Lleó acollirà l’última competició del curs amb format de Final a Vuit. El divendres 9 es jugaran els quarts de final; el dissabte 10, les semifinals, i el diumenge 11, la final. Els barcelonistes coneixeran el seu rival als quarts, així com el quadre complet, aquest mateix dissabte durant el descans del partit que estarà jugant a Pamplona.

Seran 22 dies amb un màxim de set partits i dos títols més en joc. Després de tota una temporada d’esforç, el Barça Lassa necessita una última empenta per acabar d’arrodonir el curs d’èxits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut