La Cursa de Nou Barris tanca la Lliga atlètica de socis ‘Corrent fem Barça’

La Cursa de Nou Barris tanca la Lliga atlètica de socis ‘Corrent fem Barça’

Joan Oriol Orpinell, en categoria masculina, i Eva Comas, en la femenina, són els guanyadors d’aquesta edició 2016/17

El diumenge 21 de maig, amb la celebració de la cursa de Nou Barris es va posar punt i final a la Lliga ‘Corrent fem Barça' 2016/17, que ha cobert 9 de les més conegudes curses que es fan a la nostra ciutat des que va començar el circuit el 18 de setembre passat amb la Cursa de la Mercè.

Aquesta ha estat la 5a Lliga de Curses Oficials de socis del FC Barcelona, que ha estat configurada per les proves següents: Cursa de la Mercè, Correbarri, Cursa de Bombers,  Jean Bouin, Cursa dels Nassos, Sant Antoni, Magic BDN Runing, Nocturna de L’Hospitalet i Nou Barris.

En categoria masculina el guanyador d’aquest any ha estat Joan Oriol Orpinell, que s’ha imposat a totes les curses i ha acabat per davant de David Serres, amb Sergio Duque, guanyador de la temporada passada, al tercer lloc. En categoria femenina la victòria de la general ha estat per a Eva Comas, que d’aquesta manera repeteix el triomf de l’edició anterior, amb Mayte Salinas i Marta Serra al segon i tercer lloc respectivament.

Després de la celebració d’aquesta darrera prova de la Lliga ‘Corrent Fem Barça’, el Club ja està preparant la cerimònia de l’entrega de premis de totes les categories que se celebrarà properament i que posarà la cloenda a l’edició 2016/17 d’aquesta Lliga atlètica dirigida als socis blaugrana.

Properament, el Club es posarà en contacte amb tots els atletes premiats per anunciar-los la data d’aquest acte de lliurament de premis.

‘Corrent fem Barça’ va néixer ara fa cinc anys amb l’objectiu de fomentar l’afició a córrer entre els socis a través de curses populars de 10 km que se celebren durant la temporada a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut