Vine a participar a la Lliga de futbol per als socis

Vine a participar a la Lliga de futbol per als socis

Fins al 13 de juny es podran efectuar les inscripcions de l’edició 2017 d’una competició que culminarà amb la disputa dels partits de les finals al Camp Nou

Ja es troba obert el termini d’inscripcions per participar a la Lliga de futbol per als socis 2017. Tots aquells socis que vulguin participar en l’edició d’enguany  caldrà que s’inscriguin abans del proper 13 de juny, data en què es tancarà el període d’inscripcions per a la Lliga de Socis 2017.

Les inscripcions es faran exclusivament amb un formulari online que es trobarà a l’apartat de socis del web del FC Barcelona, al qual es pot arribar a través de l’enllaç següent.

Del 19 de juny a l’1 de juliol

La Lliga de Socis és un torneig social que es disputarà del 19 de juny a l’1 de juliol, a la qual els socis i les persones que disposen del carnet de compromís s’hi poden inscriure i jugar partits de futbol que es disputaran a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona durant la fase prèvia, i sobre la gespa del Camp Nou, els partits de les finals.

Aquesta temporada la jornada final al Camp Nou de l’1 de juliol es durà a terme en dues franges horàries, durant el matí se celebraran les semifinals de les categories Sènior i Veterans i a la tarda es jugaran els partits finals d’aquestes competicions.

Posa't la samarreta i participa en una nova edició de la Lliga de futbol per als socis.

Categories i preu

Aquesta Lliga comptarà amb dues categories, en funció de la data de naixement:

- Sènior (nascuts entre el 1977 i el 1999)
- Veterans (nascuts el 1976 o abans)

El preu d’inscripció és de 55 € per als socis o titulars del carnet de compromís. Els participants s’hi poden inscriure de manera individual o per equips.

Es recomana que els equips estiguin constituïts per un mínim de 18 integrants i l’organització es reserva el dret de poder incloure jugadors amb inscripció individual a qualsevol dels equips inscrits conjuntament, en cas que ho consideri oportú.

Les finals seran al Camp Nou

Els partits d’aquestes categories es jugaran en la modalitat de Futbol 11 als camps de gespa artificial de la Ciutat Esportiva i constaran de dues parts de 25 minuts. La fase prèvia s’inicia el 19 de juny i els partits es disputaran de dilluns a divendres a partir de les 20 hores.

Un cop celebrada la fase prèvia a la Ciutat Esportiva, el equips que es classifiquin per a les semifinals, tindran l’oportunitat de fer realitat el somni de tot barcelonista, com és el de jugar un partit sobre la gespa del Camp Nou, sortint al terreny de joc amb l’himne del Barça sonant de fons. Les diferents finals de la Lliga de Socis es disputaran al Camp Nou el dissabte 1 de juliol, en una jornada que constarà de la disputa de les semifinals en horari de matí, i les finals a la tarda.

Els més petits també juguen al Camp Nou

Els nens també tindran en aquesta edició l’opció de disputar un torneig previ als camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i a més, tots els nens  disputaran un partit al Camp Nou. També es  faran entrenaments i formació prèvia a les mateixes instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

Els partits es jugaran en la modalitat de Futbol 7 i constaran de dues parts de 20 minuts. Comptaran amb la presència de monitors-entrenadors que coordinaran tots els canvis i donaran instruccions i consells als nens. L’objectiu és que tots els joves puguin gaudir d’un dia inoblidable al Camp Nou.

A les categories dels més joves es poden apuntar els socis nascuts entre el 2000 i el 2007 a un preu de 25 €. El formulari d’inscripció es trobarà a la zona de Socis d’aquest lloc web del FC Barcelona (www.fcbarcelona.cat).

Les inscripcions també es tancaran el 13 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut