FCBDesplaçaments trasllada 2.100 seguidors a la final de Copa de Madrid

FCBDesplaçaments trasllada 2.100 seguidors a la final de Copa de Madrid

Quatre trens i 13 autocars configuraran el transport d’aficionats que gestionarà l’àrea de viatges del Club per assistir a la final de la Copa del Rei que dissabte disputaran el FC Barcelona i l’Alabès

FCBDesplaçaments traslladarà aquest proper dissabte un total de 2.100 socis i aficionats del FC Barcelona, que viatjaran a Madrid per assistir a la final de la Copa del Rei que disputaran aquest proper dissabte el Barça i l’Alabès a l’estadi Vicente Calderón (21.30 h).

Per a aquesta final, FCBDesplaçaments oferia la possibilitat de viatjar amb tren o amb autocar el mateix dia del partit i tornar a Barcelona un cop acabada la final. Majoritàriament l’opció del tren ha estat l’escollida pels seguidors, i un total de 1.600 aficionats es desplaçaran a Madrid amb un dels trens AVE que ha programat FCBDesplaçaments, mentre que l’opció d’anar amb un dels 13 autocars que s’organitzen ha estat escollida per 500 seguidors.

Sortida de quatre trens

FCB Desplaçaments disposarà dissabte de quatre trens per a aquest trasllat a Madrid. El primer sortirà de Girona a les 8.11 h, amb una aturada a Barcelona-Sants, per prosseguir seguidament el viatge fins a Madrid. Els horaris de les sortides dels trens de l’estació de Sants de Barcelona seran a les 8.25 h; a les 9 h, tren que ja va exhaurir les places fa una setmana; un altre a les 10 h i un darrer a les 10.40 h.

Un cop arribats a l’estació d’Atocha, els aficionats seran traslladats fins a les proximitats de la Fan Zone i de l’estadi, i un cop acabat el partit disposaran d’autocars per dirigir-se novament a l’estació de tren i iniciar el viatge de retorn a Barcelona.

Autocars des de les quatre capitals catalanes

Per facilitar el desplaçament dels socis que té el FC Barcelona a totes les comarques catalanes, FCBDesplaçaments, a més de disposar d’un tren des de Girona, també ha previst per a aquest desplaçament a la final de Copa, sortides amb autocar des de les quatre capitals catalanes. Deu autocars sortiran des de Barcelona i un des de cadascuna de les ciutats de Tarragona, Lleida i Girona.

Els horaris i els punts de sortida des d’aquestes ciutats seran els següents:

- Barcelona (pàrquing accés 14 del Camp Nou. Sortida a les 6 h)
- Girona (Oficina de Turisme carrer Berenguer Carnicer. Sortida a les 5 h)
- Lleida (Camp d’Esports de la Unió Esportiva Lleida. Sortida a les 7 h)
- Tarragona (Plaça Imperial Tarraco. Sortida a les 7 h)

Estacionament gratuït al Camp Nou

Tots aquells que es desplacin des de Barcelona a aquesta final de Copa, ja sigui en tren com en autocar, podran estacionar gratuïtament els seus vehicles al Camp Nou i des d’allà podran agafar directament l’autocar o dirigir-se a l’estació de Sants per iniciar el seu viatge a Madrid.

Altres serveis que s’oferiran en aquests viatges són els de disposar de personal d’assistència i atenció de FCBDesplaçaments durant tot el viatge. Juntament amb la caravana d’autocars també viatjarà una ambulància amb personal sanitari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut