Darrera sessió abans de rebre el Vila-real

Darrera sessió abans de rebre el Vila-real

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el duel corresponent a la 36a jornada de Lliga davant el conjunt groguet

Torna la Lliga. El FC Barcelona rep dissabte el Vila-real (18.30 hores, Camp Nou) en el matx corresponent a la jornada 36 de la Lliga. Un campionat domèstic que arriba ja a la seva fi i en què els culers intentaran continuar lluitant per mantenir vives les seves opcions d’assolir el títol.

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A la sessió hi han estat presents també els jugadors del Barça B Carles Aleñá, Marlon Santos i Àlex Carbonell.

El duel davant el conjunt dirigit per Fran Escribá serà el primer dels quatre partits que resten per finalitzar la temporada blaugrana. La setmana vinent els homes de Luis Enrique visitaran el Las Palmas (J. 37) i, finalment, rebran l’Eibar al Camp Nou en la darrera jornada de Lliga (J. 38). La final de la Copa del Rei davant l’Alabès tancarà el curs per al FC Barcelona el 27 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut