Continua la preparació per al Vila-real

Continua la preparació per al Vila-real

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat a la Ciutat Esportiva; Carbonell i Aleñá, del Barça B, han completat la sessió

El FC Barcelona continua preparant-se per rebre el Vila-real dissabte al Camp Nou (18.30 hores, beIN LaLiga). Els blaugranes afronten l’antepenúltima jornada del campionat de Lliga amb el màxim objectiu de continuar sumant de tres en tres, per seguir liderant la classificació i pressionar el Reial Madrid. Un duel sempre complicat. Cal recordar que els groguets van ser capaços d’empatar a la primera volta a l’Estadi de la Ceràmica. El trident arriba a l’enfrontament en bona forma després d’estar a només dues dianes dels 100 aquesta temporada. El partit servirà, també, per retrobar-se amb Jonathan dos Santos, que tornarà a disputar per tercer any consecutiu un partit a l’Estadi amb la samarreta del Vila-real.

Luis Enrique ha dirigit la sessió al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles del primer equip. Una sessió en què també han participat els jugadors del Barça B Carbonell i Aleñá. El Barça es tornarà a exercitar aquest divendres, i posteriorment el tècnic asturià atendrà els mitjans en la roda de premsa prèvia al duel. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut