Ter Stegen: “Em vull quedar aquí molts anys”

Ter Stegen: “Em vull quedar aquí molts anys”

El porter del FC Barcelona també ha declarat: “Si guanyem els dos partits que queden, podem ser campions”

Marc-André ter Stegen ha assegurat que, si creus en el que fas i confies en tu mateix, sempre hi ha possibilitats. Així de clar ho ha dit el porter del FC Barcelona en una entrevista a Catalunya Ràdio: “Si guanyem els dos partits que queden de Lliga podrem assolir el títol, que és el nostre objectiu i en el que ens hem de centrar ara mateix”.

A més, ha defensat la figura del porter a l’hora de disputar els duels: “Els porters que juguen per a grans equips solen tenir una o dues accions i han d’estar al 100%. De vegades només tens una oportunitat per brillar i ajudar l’equip”.

Actualment, l’alemany no preveu la possibilitat de marxar, i ha manifestat: “M’agrada jugar al Barça com a porter titular. Per això em vaig quedar i és el millor que m’ha pogut passar, em vull quedar aquí molts anys”, ha afegit l’‘1’ blaugrana. A més, també ha destacat la importància de poder estar a l’equip del trident: “Com que aporten una gran qualitat als entrenaments m’és més fàcil millorar, i prefereixo que juguin amb mi que tenir-los de rivals”. També ha declarat que confia en la tasca del Club de trobar un entrenador adequat a la plantilla.

Ter Stegen, que compta amb més de 5 milions de seguidors a Instagram, ha conclòs l’entrevista confessant que li agrada tenir a prop els fans: “Jo sé que tot i que fallem sempre estan aquí per donar-te suport i ajudar-te a aixecar-te, per això intento ser proper a ells”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut