Darrera sessió abans de rebre l’Eibar

Darrera sessió abans de rebre l’Eibar

Els jugadors disponibles del primer equip i Marlon Santos, del Barça B, s’han exercitat aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el duel davant el conjunt basc en el darrer partit de Lliga

Tot a punt per al darrer partit de Lliga d’aquesta temporada. El FC Barcelona rep diumenge l’Eibar (20.00 hores, Camp Nou) en el matx corresponent a la jornada 38 de la Lliga. Un campionat domèstic que arriba ja a la seva fi i en què els culers lluitaran fins al darrer moment per mantenir vives les seves opcions de revalidar el títol.

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A la sessió hi ha estat present també el jugador del Barça B Marlon Santos.

El duel davant els de José Luis Mendilibar podria servir al Barça per obtenir el rècord de triomfs consecutius aquesta temporada en Lliga, ja que actualment en sumen sis. Alhora, el darrer partit de Luis Enrique al Camp Nou pot servir a Leo Messi per confirmar la Bota d’Or que l’acreditaria com a màxim golejador abans de la darrera cita del curs: la final de la Copa del Rei davant l’Alabès el 27 de maig. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut