FC Barcelona Lassa – Ángel Ximénez-Avia Puente Genil: Continuen sumant (37-29)

Els blaugranes s’imposen al conjunt andalús i mantenen la seva ratxa de triomfs assolint la victòria 119 en Lliga de manera consecutiva

El Barça Lassa ha aparcat la celebració del títol de Lliga per sumar un nou triomf, el 119è de manera consecutiva a la competició domèstica. Liderats des de l’inici pels gols de García, els de Xavi Pascual s’han imposat en un enfrontament en què han anat per davant en tot moment a partir dels deu primers minuts d’igualtat. L'aportació ofensiva de Valero Rivera (6) i Aitor Ariño (7) i les parades de Ristovski, a la primera part, i de Pérez de Vargas, a la segona, han propiciat un final de partit plàcid.

Els dos conjunts han brindat un intercanvi de cops inicial que s’ha traduït en un marcador igualat fins que, a partir del minut 10, un parcial de 5-0 del Barça ha trencat el partit. Els blaugranes han mantingut aquesta renda amb una bona defensa i una bona actuació de Ristovski sota pals. Xavi Pascual ha donat minuts al juvenil Dani Ramos, que d’aquesta manera ha debutat amb el primer equip.

El Barça ha trobat en Antonio García (3) i Valero Rivera (4) els homes més inspirats en atac. El duel ha servit a Lazarov per arribar als 950 gols a la Lliga Asobal, i els blaugranes han pogut marxar al descans amb la màxima diferència fins llavors, sis gols (19-13).

Reacció andalusa, frenada

La segona meitat ha servit als de Xavi Pascual per ampliar progressivament l’avantatge fins als vuit gols. Ariño ha estat clau en aquests compassos inicials del segon temps amb tres dianes. Tot i així, els andalusos no s’han rendit en cap moment i han pogut retallar diferències a l’equador del segon temps, i s’han situat a tres gols del Barça (25-22).

Pérez de Vargas ha tornar a exhibir-se sota pals, i l’efectivitat ofensiva dels blaugranes, aprofitant els contraatacs, ha tornat l’avantatge de sis gols (29-23) als de Xavi Pascual. El Puente Genil, però, tornaria a retallar la diferència, tot i que no ha perillat el triomf del Barça. Els darrers minuts del matx han servit als barcelonistes per jugar a plaer i acabar dominant en l'estrena golejadora de Dani Ramos amb el primer equip (37-29). Al final del partit el Barça Lassa ha pogut celebrar de nou el títol de Lliga amb la seva afició, però, aquest dissabte, amb el trofeu de campions.