Luis Enrique s’acomiada del Camp Nou amb la seva millor ratxa de victòries com a local

Luis Enrique s’acomiada del Camp Nou amb la seva millor ratxa de victòries com a local

El tècnic asturià es va acomiadar amb 12 victòries consecutives, la seva millor sèrie en els seus tres anys a la banqueta

La victòria davant l’Eibar, en el comiat de Luis Enrique del Camp Nou, ha tancat una temporada a la Lliga en què el tècnic asturià ha aconseguit la seva millor ratxa de victòries consecutives com a local des que va agafar les regnes de la banqueta blaugrana. A la Lliga, el FC Barcelona ha acumulat un total de 12 triomfs consecutius davant la seva afició, i ha superat les sis de la temporada 2014/15 i les set del curs 2015/16.

La sèrie de triomfs es va iniciar al desembre de l’any passat amb la victòria davant l’Espanyol (4-1) i va tenir continuïtat en les visites de la UD Las Palmas, l’Athletic, el Leganés, l’Sporting, el Celta, el València, el Sevilla, la Reial Societat, l’Osasuna, el Vila-real i l’Eibar. Tots ells han sortit derrotats davant un equip que ha competit el títol fins a l’última jornada. Aquests extraordinaris registres no han estat suficients per aconseguir la tercera Lliga consecutiva ni per superar la marca deixada pel Barça de Guardiola: la temporada 2010/11, el tècnic de Santpedor va obtenir 15 victòries consecutives a la Lliga. La de Guardiola és la millor ratxa de victòries consecutives a casa a la Lliga de l’última dècada.

26 partits consecutius sense perdre

Si anem més enllà i sumem tots els partits disputats, Luis Enrique ha aconseguit igualar la xifra de Guardiola obtinguda el curs 2011/12: el tècnic asturià ha acumulat 26 partits sense conèixer la derrota al Camp Nou. Els blaugranes –entre Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions- han obtingut 21 triomfs i cinc empats des del triomf de l’Alabès al mes de setembre passat.

Luis Enrique marxa de la banqueta culer superant els 24 partits invicte a l’Estadi del curs passat (22 van ser victòries) i els 11 aconseguits durant la seva primera temporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut