Inscriu-te a la Copa Barça

Inscriu-te a la Copa Barça

El període d’inscripció queda obert el dimarts 29 de maig i es tancarà el dia 18 de juny a les 24:00 hores o en el moment d’arribar als 500 inscrits

La Copa Barça dona el seu tret de sortida amb el procés d'inscripció que comença el dimarts 29 de maig. Enguany aquest torneig exclusiu per a socis del FC Barcelona, modifica el seu format de competició però segueix sent una experiència única per gaudir de les instal·lacions del millor club de futbol del món. La Copa Barça estarà oberta a tots els socis a partir dels 8 anys.La Copa Barça dona el seu tret de sortida amb el procés d'inscripció que comença el dimarts 29 de maig. Enguany aquest torneig exclusiu per a socis del FC Barcelona, modifica el seu format de competició però segueix sent una experiència única per gaudir de les instal·lacions del millor club de futbol del món. La Copa Barça estarà oberta a tots els socis a partir dels 8 anys.
Per participar a la Copa Barça és imprescindible ser soci del FC Barcelona i haver fet la inscripció en aquest lloc web abans del dia 18 de juny, a les 24.00 hores.
PREUS DE LES INSCRIPCIONSSocis del FC Barcelona Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil (2010-2001) 20 €Cal destacar que per aquesta edició a més del format de competició, també s'han modificat les categories:
CATEGORIES DE LA COPA BARÇA 2018
Categoria Juvenils 17 anysCategoria Cadets De 15 a 16 anysCategoria Infantils De 13 a 14 anysCategoria Alevins De 8 a 12 anysCal recordar que aquells menors d'edat que vulguin participar a la Copa Barça hauran d'inscriure-s'hi amb l'autorització signada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut