El campió més gran de la Cursa Barça CaixaBank 2018

El campió més gran de la Cursa Barça CaixaBank 2018

Ángel Laborda, de 81 anys, va ser el soci més gran en finalitzar els 10 quilòmetres de la Cursa de diumenge

Nascut el 17 de juliol de 1936, és a dir a menys d’un mes de complir els 82 anys, Ángel Laborda va ser el soci més gran en finalitzar la Cursa Barça CaixaBank 2018. Laborda, que va lluir el dorsal número 3.340, va finalitzar la cursa en un temps de 1 hora, 7 minuts i 42 segons, el què demostra que l’edat no és un impediment a l’hora de fer esport.

El soci número 23.928

Cal destacar, que Ángel Laborda és actualment el soci número 23.928 i assegura que cada dia surt a córrer per mantenir-se en forma. El dissabte a la tarda, a la fira d’atenció al corredor, Laborda va ser acompanyat pel membre de la junta directiva i responsable de les seccions amateurs, Oriol Tomàs, per recollir el dorsal de la cursa. Tots dos van mantenir una conversa, en la qual Tomàs es va mostrar sorprès per la força i el gran estat de forma física del senyor Laborda.

El cas del soci Ángel Laborda, és el clar exemple de l’esperit de la Cursa Barça la qual dona al soci el paper de protagonista. Enguany, van participar a la Cursa Barça Caixabank 2018 més de 3.500 persones, de les quals 500 eren socis i sòcies del club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut