Un taller per customitzar la teva samarreta del Barça

Un taller per customitzar la teva samarreta del Barça

Nike va celebrar la setmana passada el Barça Jersey Workshop Customization, en què fans, representants del món de la cultura i de la moda van poder personalitzar la nova equipació culer

Algun cop has somiat que poder customitzar la teva samarreta del FC Barcelona? Poder afegir-hi algun tret diferencial que la faci única? En definitiva, fer-la més teva, dissenyant-la al teu gust?

Doncs això és el que van fer possible Nike i el Barça la darrera setmana amb la celebració del Barça Jersey Workshop Customization, en què fans, representants del món de la cultura i de la moda van poder personalitzar la nova equipació del primer equip del FC Barcelona.

L’esdeveniment va tenir lloc al BOXBarcelona, que es va convertir en un gran taller creatiu liderat per César Pérez, un referent mundial en la customització de ‘jerseys’. Allà, mitjançant pegats, stickers, vinils i serigrafies inspirades en Barcelona i el Club es van poder personalitzar samarretes i també pilotes de futbol.

A més, l’acció va comptar amb la presència de nombrosos fans culers, que van acudir a la cita després de la crida feta a través del canal oficial d’Instagram del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut