Martens i Paños, a l’equip ideal de la UEFA Champions League 2017/18

Martens i Paños, a l’equip ideal de la UEFA Champions League 2017/18

Les blaugranes han estat seleccionades entre les millors del continent, després d’una temporada molt competida en què han demostrat la seva excelsa qualitat

Estel·lars. Aquest seria el concepte per definir la magnitud de les dues jugadores de Fran Sánchez. Després de realitzar un curs molt complet i ple de moments màgics, Lieke Martens i Sandra Paños han estat escollides a l’equip ideal de la UEFA Champions League de la temporada 2017/18. La portera comparteix la posició amb Almuth Schult del Wolfsburg i, per la seva banda, l’holandesa ha estat escollida juntament amb cracs com Hegerberg i Le Sommer, que es van proclamar campiones de la competició amb el Lió.

Però aquesta no va ser l’única notícia positiva de la jornada. La UEFA també va publicar el rànquing classificatori dels millors equips del continent, en què, merescudament, el FC Barcelona ocupa una destacada quarta posició. Grans notícies per a les barcelonistes per continuar creixent esportivament i lluitar pel somni d’arribar al cim d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut