Jordi Mestre: “Volem jugadors compromesos”

Jordi Mestre: “Volem jugadors compromesos”

El vicepresident lamenta “que socis i aficionats hagin pogut sentir-se desil·lusionats per les formes i l’escenificació de la resolució final” del cas Griezmann, que continuarà a l’Atlètic de Madrid

Abans d’iniciar-se la roda de premsa de presentació d’Éric Abidal com a nou secretari tècnic, el vicepresident Jordi Mestre ha volgut explicar el punt de vista del FC Barcelona sobre l’afer Griezmann: “Com a Club, respectem la decisió de qualsevol jugador a l'hora de decidir el seu futur. Del nostre interès pel jugador vam informar l'Atlètic de Madrid, de forma oficial. Al Barça volem jugadors compromesos i decidits a triomfar aquí, per damunt de qualsevol altra circumstància”. 

Ha seguit així: “Dit això, ens sap greu i lamentem que socis i aficionats hagin pogut sentir-se desil·lusionats per les formes i l'escenificació de la resolució final.”

Mestre també s’ha referit a la intervenció de Gerard Piqué en la resolució final del cas Griezmann. “El president va parlar amb Gerard Piqué per traslladar-li que la seva intervenció havia generat sorpresa i malestar al Club i entre molts barcelonistes. En parlarem internament amb Gerard Piqué i Samuel Umtiti quan es reincorporin després del Mundial. Sobre aquest assumpte no farem cap més valoració pública. Ara la nostra prioritat és seguir treballant per tenir una plantilla que segueixi aspirant a tots els títols possibles”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut