Suárez, primer culer classificat per als vuitens

Suárez, primer culer classificat per als vuitens

L'Uruguai es classifica per als vuitens gràcies a un gol del davanter blaugrana, mentre la selecció espanyola passa a liderar el grup B gràcies al seu triomf davant l'Iran

Luis Suárez té el gol entre cella i cella i aquest dimecres ho ha tornat a demostrar en el seu centenari amb la samarreta uruguaiana. El jugador blaugrana ha marcat en el minut 23 del duel Uruguai-Aràbia Saudita corresponent a la jornada 2 del grup B. El ‘9’ barcelonista ha aprofitat un mal refús del porter saudita per avançar Uruguai. Suárez s’ha mostrat molt actiu durant tot el matx i ha buscat la porteria contrària amb insistència, si bé no ha pogut ampliar el seu registre golejador.

Amb aquest triomf per 1-0, l’Uruguai obté matemàticament el bitllet per als vuitens de la final del Mundial i es jugarà la primera posició del grup contra Rússia en la darrera jornada de la fase de grups. En el seu centenari amb la selecció, Luis Suárez ha aconseguit el seu gol número 52 amb l’Uruguai. Una diana que li serveix per convertir-se en el primer jugador uruguaià que marca en tres Mundials de manera consecutiva.

Triomf i liderat de grup per a la selecció espanyola

Gerard Piqué, que també complia 100 partits amb la selecció, Sergio, A.Iniesta i Jordi Alba també han guanyat el seu partit contra l'Iran. El conjunt de Fernando Hierro ha superat el combinat asiàtic per 0-1, gràcies a un gol afortunat de Diego Costa al minut 54. Amb aquest triomf, es col·loquen al capdamunt del Grup B amb 4 punts, igualats amb Portugal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut