Kiroblet Baskonia – Barça Lassa: Marcats per la manca d’encert (86-61)

Els homes de Pesic cauen en el primer duel de semifinals contra el conjunt basc en un partit en què els locals han dominat des del principi i als blaugranes els ha faltat efectivitat ofensiva

El Barça Lassa ha caigut de forma clara en el primer duel de semifinals contra el Kirolbet Baskonia (86-61). Un duel en què el conjunt basc s’ha mostrat superior des de l’inici, amb un major encert ofensiu i sense concessions defensives. Els blaugranes han vist com la defensa dels locals i la manca d’encert i fluïdesa ofensiva han condicionat el matx. Pesic no ha pogut comptar amb Pau Ribas ni Pierre Oriola. En el seu lloc han viatjat a Vitòria Aleix Font i Atoumane Diagné.

El partit començaria amb un marcador ajustat i amb el Kirolbet Baskonia per davant en tot moment. Una renta que el conjunt basc ha ampliat progressivament. Els blaugranes, però, no han deixat de lluitar i intentar reduir la diferència.

La manca d’encert en l’atac blaugrana i l’efectivitat local des del triple han suposat que el Barça Lassa marxés al descans 19 punts per sota l’electrònic. Els blaugranes més destacats han estat Tomic i Hanga en els primers 20 minuts de joc, però la manca de fluïdesa dels barcelonistes era evident.

Intensitat sense fortuna

A la segona meitat, els barcelonistes s’han mantingut sense massa encert de cara a cistella, mentre que els locals no han perdonat i han situat l’avantatge per sobre de la vintena de punts (67-40, min 30).

Els darrers 10 minuts, el Barça Lassa ha vist com el conjunt local s’ha mantingut superior a nivell defensiu i ofensiu –amb un 45% d’encert en triples-. D’aquesta manera, l’avantatge s’ha mantingut amb el resultat final de 86-61. Aquest dimecres els blaugranes disputaran el segon partit de la sèrie al mateix Buesa Arena, a partir de les 21 hores, en una nova oportunitat per sumar el primer triomf de semifinals.