El primer equip avança la pretemporada, que s'iniciarà l'11 de juliol

El primer equip avança la pretemporada, que s'iniciarà l'11 de juliol

Així ho ha decidit el cos tècnic, amb Ernesto Valverde al capdavant, en unes setmanes preparatories que portaran l'equip fins als Estats Units a partir del 24 de juliol.

El cos tècnic del primer equip, amb Ernesto Valverde al capdavant, ha decidit avançar l’inici de la pretemporada 2018/19 i, finament, l’equip tornarà a la feina el proper dimecres 11 de juliol. Aquell dia, els jugadors que no han participat en la Copa Mundial de la FIFA, a Rússia, estan citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per passar les habituals proves físiques i mèdiques. La resta de jugadors internacionals s’aniran incorporant a l’equip progressivament. Amb els disponibles, doncs, dijous 12 de juliol es començarà el treball de camp, en una doble sessió de matí i tarda amb horaris encara per confirmar.

Gira nord-americana amb tres partits i una estada a la seu de Nike

L’equip viatjarà el 24 de juliol a Beaverton (Oregón) per fer una estada de tres dies a la seu central de Nike. Aquest serà l’inici d’una gira nord-americana que finalitzarà el 4 d’agost. Durant aquests dotze dies als Estats Units el FC Barcelona disputarà també un total de tres compromisos amistosos. Seran contra el Tottenham Hotspur el 28 de juliol al Rose Bowl de Los Angeles, contra l'AS Roma el dia 31 a l’AT&T Stadium de Dallas, i davant l'AC Milan el dia 4 al Levi’s Stadium de Santa Clara per finalitzar la gira. Aquests partits s’emmarquen en la International Champions Cup, competició que el conjunt blaugrana disputa per quarta temporada consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut