Rakitic marca i Croàcia serà als vuitens de final

El migcampista blaugrana ha tancat el triomf per 0-3 de la seva selecció contra l'Argentina de Leo Messi en la jornada 2 del grup D

El primer duel entre dos blaugranes en el Mundial de Rússia ha acabat amb triomf per a Ivan Rakitic i Croàcia. El migcampista croat ha marcat el tercer i definitiu gol del partit en què tant ell com Leo Messi han disputat els 90 minuts i han disposat de diverses ocasions de perill ofensiu.

Amb aquest triomf Croàcia es classifica per als vuitens de final de la competició, mentre que el ‘10’ blaugrana i l'Argentina hauran d’esperar fins a la darrera jornada per poder obtenir el bitllet per a la següent fase del Mundial

La primera meitat ha acabat amb empat sense gols, si bé tots dos conjunts han disposat d’ocasions per estrenar el marcador. Els dos blaugranes també han pogut marcar, però els ha faltat precisió en els darrers metres.

Els gols, a la segona part

A la segona meitat, Croàcia s’ha avançat amb una diana d’Ante Rebić al aprofitar un error del porter al minut 53. El matx s’ha obert i les dues seleccions han pogut marcar més dianes, però ha estat altra vegada Croàcia qui ha vist porteria. Luca Modrić ha enviat un xut potent des de la frontal de l’àrea que ha suposat el 0-2. Un resultat que ha pogut arrodonir Ivan Rakitic amb el 0-3 a les acaballes del matx en una jugada a l’interior de l’àrea. El migcampista blaugrana se suma a Luis Suárez, Umtiti i Dembélé a la llista de culers ja classificats per a la següent fase del Mundial.