El Barça, al costat de Josep Maria Fusté en la inauguració del nou camp de futbol de Linyola

El Barça, al costat de Josep Maria Fusté en la inauguració del nou camp de futbol de Linyola

El directiu Pau Vilanova, el secretari tècnic Robert Fernández, i un equip de l’Agrupació Barça Jugadors, presents a l’homenatge que ha rebut “lo noi de Linyola”

El FC Barcelona ha estat representat aquest diumenge a la inauguració del nou camp de futbol de la població lleidatana de Linyola, i al reconeixement públic que s’ha dedicat a l’exjugdor del Club blaugrana, Josep Maria Fusté, “lo noi de Linyola”.

El directiu Pau Vilanova ha assistit en nom del Club,en una jornada en la que també hi ha participat un equip de membres de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), entre els que es trobava l’actual secretari tècnic, Robert Fernández.

El nou camp d’esports del Linyola ha celebrat avui la festa de la seva inauguració oficial, després que fa unes setmanes es donessin per acabades les obres de millora que ha sofert la instal·lació.

La celebració ha començat al mati amb la presentació dels equips de futbol i futbol sala de Linyola, i la part més institucional ha tingut el seu moment àlgid amb el descobriment d’una placa per part de Josep Maria Fusté, en la que estava escrita la següent dedicatòria:

“El poble de Linyola, amb motiu de la inauguració del nou camp de futbol, vol retre homenatge a tots els futbolistes locals i, en especial, a Josep Maria Fusté, ‘lo noi de Linyola’ per la seva destacada trajectòria en el món de l’esport”.

A l’acte d’inauguració, juntament amb Pau Vilanova i Robert Fernández, també han estat presents Gerard Figueras, secretari general de l’esport de la Generalitat, Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors, Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, Àlex Mases, alcalde de Linyola, i la tinent d'alcalde Alba Balcells, entre altres.

La jornada inaugural ha continuat amb la celebració d’un partit entre els veterans del FC Barcelona i el Club Futbol Linyola que ha estat presidit per la forta calor que ha caigut durant tot el dia sobre aquesta localitat del Pla d’Urgell. Josep Maria Fusté ha efectuat el xut inicial del partit, en el qual s’han pogut veure cares conegudes com les de Carles Rexach, situat a la banda, o Robert Fernández i Jon Andoni Goikoetxea, entre altres companys i amics de Josep Maria Fusté.

La festa inaugural s’ha tancat amb un dinar de germanor que s’ha celebrat al pavelló esportiu de la nova instal·lació de Linyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut