Els horaris de la final contra Movistar Inter

Els horaris de la final contra Movistar Inter

La sèrie, prevista al millor de cinc, arranca dijous que ve a Torrejón (21,30h)

El Barça Lassa i el Movistar Inter repeteixen la final de la LNFS de la temporada passada. L’equip d’Andreu Plaza té l’oportunitat d’intentar trencar l’hegemonia del conjunt madrileny, campió de les últimes tres lligues. El repte és majúscul, però hi ha alguns arguments per a l’optimisme. El principal: el Barça Lassa ha guanyat els dos partits d’aquesta temporada contra Movistar Inter amb un triomf ajustat per 3-4 a Torrejón i una victòria incontestable al Palau per 6-3. I un segon argument: el conjunt blaugrana arriba a la final en el millor moment de la temporada després d’exhibir un joc sòlid i efectiu en les dues eliminatòries de play-off contra Palma Futsal i ElPozo.

Els horaris de la final

  • 1r partit, dijous dia 8/6 (21:30h): Movistar Inter vs FC Barcelona Lassa (Pabellón Jorge Garbajosa). En directe per Esport 3, Teledeporte i Eurosport 2.
  • 2on partit, dissabte dia 10/6 (13,15h): Movistar Inter vs FC Barcelona Lassa (Pabellón Jorge Garbajosa). En directe per Esport 3, Teledeporte i Eurosport 2.
  • 3r partit, dijous dia 15/6 (21,30h): FC Barcelona Lassa vs Movistar Inter (Palau Blaugrana). En directe per Esport 3, Teledeporte i Eurosport 2.
  • 4art partit*, dissabte dia 17/6 (20h): FC Barcelona Lassa vs Movistar Inter (Palau Blaugrana). En directe per Esport3, Teledeporte i Eurosport 2.
  • 5è partit*, dilluns dia 19/6 (21,30h): Movistar Inter vs FC Barcelona Lassa (Pabellón Jorge Garbajosa). En directe per Esport 3, Teledeporte i Eurosport 2.

*si fossin necessaris

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut