Juvenil A – Vila-real : Remuntada insuficient (5-3)

Els blaugrana, tot i vèncer al conjunt groguet, no han pogut capgirar el resultat del partit d’anada i els castellonins, que han aprofitat al màxim les seves oportunitats, estaran a les semifinals de la Copa del Rei Juvenil

No ha pogut ser. El Juvenil A blaugrana ho ha intentat fins al final però l’efectivitat grogueta ha acabat condemnant als de Gabri Garcia. Els culers han anotat cinc gols per capgirar l’eliminatòria després de la derrota a l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei Juvenil (3-0), però la gran efectivitat dels visitants, que també han aconseguit anotar tres gols en pràcticament tres arribades a la primera part, han impossibilitat la remuntada culer.

El partit ha començat amb el Barça creant les primeres arribades de perill, però el Vila-real, en la seva primera aproximació a la porteria culer, s’ha avançat al marcador. Penal d’Iñaki i Villa, des dels 11 metres, no ha perdonat el primer (0-1, minut 25). Només un minut després, Guillem ha empatat pels locals (1-1, minut 26), però els visitants s’han tornat a avançar ràpidament al marcador mitjançant Fran (1-2, minut 29).

Guillemenot, caçant un rebot dins l’àrea amb el cap, ha tornat a igualar el marcador (2-2, minut 35), però de nou Fran, just abans del descans, ha deixat gairebé impossible la remuntada blaugrana (2-3, minut 45).

A la segona meitat, Pepe, en pròpia porta, ha anotat l’empat per als blaugrana (3-3, minut 66), i Sergio Gómez ha avançat als de Gabri amb el quart (4-3, minut 74), donant esperances a una possible remuntada antològica. Encara més quan al minut 80, Miranda ha marcat el 5-3, situant al Barça a dos de passar l’eliminatòria. Finalment, no ha pogut ser i el Vila-real estarà a les semifinals de la Copa del Rei.