Keko Iglesias és el nou secretari tècnic de l’hoquei patins formatiu del FC Barcelona Lassa

Keko Iglesias és el nou secretari tècnic de l’hoquei patins formatiu del FC Barcelona Lassa

L’asturià, de 41 anys, s’incorpora al Club procedent del primer equip de l’Alcobendas, després d’acumular una llarga experiència com a coordinador i tècnic de categories inferiors

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins tindrà Sergio Iglesias, Keko, com a nou secretari tècnic de l’hoquei patins formatiu. L’asturià substituirà Edu Castro, que serà l’entrenador del primer equip la temporada 2017/18 i que ha desenvolupat aquest càrrec des del 2011. “Aquí tot va a molta velocitat, han estat uns dies una mica caòtics i no sabria descriure les meves sensacions; la que més podria destacar és la de la il·lusió”, ha declarat Iglesias.

Als seus 41 anys –complerts aquest dimecres 7 de juny– Keko Iglesias afronta el repte de ser el secretari tècnic de les categories inferiors del Barça Lassa després d’una llarga trajectòria com a coordinador i/o entrenador dins el món de l’hoquei base: va estar al Cibeles Oviedo (2000-03), a l’Esfer Oviedo (2003-07), a l’Alcodiam (2007-08), a l’Oviedo Roller (2008-11) i al Noia Freixenet (2011-16). Aquesta última temporada va dirigir l’Alcobendas a l’OK Lliga. També va ser membre del cos tècnic de la Federació Espanyola de patinatge entre el 2012 i el 2016.

Iglesias, que ja ha arribat a Barcelona i ha visitat el Palau Blaugrana, serà ara el màxim responsable d’una base que aquesta temporada ha aconseguit els Campionats de Catalunya Aleví, Juvenil i Júnior i el Campionat d’Espanya Aleví. A part, el Barça C ha ascendit a Primera Catalana i el Barça B ha descendit de Primera Divisió i militarà a Nacional Catalana. Segons ha afirmat el mateix Iglesias, la primera tasca “serà estructurar bé la base i configurar els dos filials que tenim”. “Primer hem de formar jugadors i persones i, a partir d’aquí, intentar fer un model de joc que sigui el més semblant al del primer equip”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut