Cinc coses que has de saber del FC Cartagena

Cinc coses que has de saber del FC Cartagena

L’equip entrenat per Alberto Monteagudo ha quedat quart classificat del grup 4 tot i ser líder gran part de la temporada

- Els números a la Lliga: 65 punts, 18 victòries, 11 empats i nou derrotes. Tot i haver liderat el grup 4 durant gran part de la temporada, les últimes jornades es van desinflar fins a caure a la quarta posició i classificar-se pel play-off. Tot i així, els de Monteagudo han fet una gran temporada guanyant 18 partits. L’última victòria a la Lliga va ser el 8 d’abril al camp de l’Atlético Sanluqueño (0-1), des de llavors, tres empats i dues derrotes contra Linense i Villanovense.

- Els últims precedents, favorables. Repassant les últimes vegades que s’han enfrontat Barça B i Cartagena s’ha de ser optimistes. La temporada 2011/12 el Barça B es va imposar a Cartagena (0-4) i al Miniestadi (4-0) a Segona Divisió. L’últim cop que es van veure les cares a 2a B va ser la temporada 2003/04 i el Cartagena va guanyar al Cartagonova (1-0) però el filial blaugrana es va imposar al Mini (3-0). Tots quatre resultats servirien per passar l’eliminatòria.

- Quatre màxims golejadors empatats a set gols. El Cartagena no s’ha caracteritzat per marcar una gran quantitat de gols ni tenir un golejador destacat, però si un grup de jugadors amb una bona xifra ben repartida. Arturo, Cristo Martín, Llorente i Juanlu Hens han marcat set gols cadascun, mentre que Quique Rivero els segueix amb quatre.

- 10 jugadors amb més de 30 partits. Tot i tenir una plantilla completa, hi ha 10 jugadors que superen els 30 partits jugats aquesta temporada. El porter Limones; els defenses Jesús, Gonzalo, Moisés, Óscar Ramírez i Míchel, els migcampistes Juanlu Hens, Cristo Martín i Quique Rivero; i el davanter Aturo tenen entre 32 i 38 partits jugats aquesta temporada. Per contra, Renato (1) i Juan Antonio Ros (5) són els que menys han participat.

- Un manxec a la banqueta. Alberto Monteagudo és l’encarregat de dirigir al FC Cartagena des de la banqueta. Fitxat l’estiu del 2015, va arribar a l’actual banqueta després de dirigir al Lucena, Cultural Lleonesa, Badajoz, Cadis i la Roda. Tot i jugar tota la temporada amb un sistema de 4-2-3-1, aquest play-off ha canviat a un plantejament més defensiu amb defensa de cinc homes que li va donar un gran resultat contra l’Alcoià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut