El Vardar, amb la il·lusió com a bandera

El Vardar, amb la il·lusió com a bandera

Raúl González, Joan Cañellas i Alex Dujshebaev han valorat la participació de l’equip macedoni en la seva primera Final Four i la semifinal contra el FC Barcelona Lassa (dissabte, 18h)

El Vardar ja espera el Barça a les semifinals de la Champions 2016/17. Il·lusionats, i amb moltes ganes de debutar a Colònia, després de classificar-se per primera vegada a la història per a la Final Four. Jugadors i cos tècnic s’han mostrat satisfets de poder participar en una cita màgica, a la que arriben després “d’haver fer una excel·lent temporada”. Així ho ha comentat el tècnic de l’equip macedoni, Raúl González, que assegura que els seus homes arriben “motivats”. “Arribem sense la pressió dels altres equips, perquè acabem d'aterrar en aquesta fase de la competició, però sí que és cert que tenim jugadors amb experiència. Estem centrats en el Barça sense pensar en res més enllà”, ha declarat.

En la mateixa línia s’han expressat els jugadors Joan Cañellas -exblaugrana- i Alex Dujshebaev, integrants del Vardar macedoni. Conscients d’això, que és la primera vegada que el Club jugarà la Final Four però que hi ha jugadors que sí que ho han fet, saben que serà difícil: “Ho donarem tot, tot i que el Barça és un gran equip”, ha dit Dujshebaev. “Estem contents per ser-hi, però en un cap de setmana pot passar de tot i serà un gran partit”, ha avisat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut