Barça B – FC Cartagena: Entrades a la venda des d’aquest dijous

Barça B – FC Cartagena: Entrades a la venda des d’aquest dijous

Els socis tenen una entrada gratuïta més una altra per un acompanyant i és imprescindible retirar l’entrada per accedir al recinte del Miniestadi

El Barça B – FC Cartagena, corresponent a la tornada de la segona eliminatòria del play-off d’ascens a 2a A, serà d’entrada gratuïta per als socis del FC Barcelona. Aquells socis que ho desitgin podran retirar una entrada per ells més una altra per un acompanyant de manera gratuïta, que l’hauran de retirar a les taquilles, a partir d’aquest dijous 1 de juny.

La resta de públic general podrà comprar les seves entrades a 9, 6 i 3 euros segons la zona, a partir del dia 3 de juny. Els aficionats del FC Cartagena han de contactar amb el seu Club que és qui gestionarà les entrades de la zona d’afició visitant, reservada al Gol Nord del Miniestadi.

Cal recordar que totes les persones que vulguin accedir al Miniestadi, siguin de l’edat que siguin, hauran de tenir una entrada adjudicada.

Fins al dia 10, els horaris d’obertura de les Taquilles del Bulevard seran de 9.15 hores a 19.30 hores. En el cas que hi hagi disponibilitat, el mateix dissabte, a partir de les 16 hores, s’obriran les taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El públic que assisteixi al Barça B – FC Cartagena amb vehicle particular no tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou per coincidència amb l’homenatge als 25 anys de la primera Copa d’Europa de Wembley.

A les 17.30 hores, 90 minuts abans de l’inici del partit, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut