Roi Sánchez, nou entrenador del Barça B d’handbol

Roi Sánchez, nou entrenador del Barça B d’handbol

El tècnic gallec, ajudant a la banqueta del Hannover alemany els últims dos anys, portarà el segon equip blaugrana les dues properes temporades

El filial del Barça Lassa d'handbol ja coneix qui serà el nou entrenador de cara a les dues properes temporades. Roi Sánchez substituirà a la banqueta blaugrana Llorenç Rueda, que ha conduit l’equip durant els últims dos anys.

De la Bundeslliga al Barça B

Roi Sánchez s’incorpora a l‘estructura tècnica de l’handbol blaugrana des de la Bundeslliga alemanya. Sánchez, nascut a Vigo fa 33 anys, arriba al Barça B des del TSV Hannover-Burgdorf de la potent Lliga alemanya, on feia dues temporades que treballava a com a segon entrenador.

Sánchez es va iniciar en el món de l’handbol a l’històric Academia Octavio de Vigo, on va treballar a les categories de formació i va ser entrenador ajudant del primer equip del club gallec a la Lliga Asobal.

Des del 2013 treballa a Hannover, on ha estat ajudant del filial i responsable del pla de desenvolupament de talents del club alemany, i ara treballa com entrenador del primer equip i entrenador de l’equip juvenil. Sánchez és entrenador estatal d’handbol i Master Coach per l’EHF.

Agraïment a Llorenç Rueda

La secció d’handbol del FC Barcelona vol agrair a Llorenç Rueda la tasca desenvolupada com entrenador del segon equip blaugrana d’handbol. A la vegada, vol desitjar-li molta sort en el seu futur personal i professional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut