L’Aleví A debuta aquest divendres a LaLiga Promises

L’Aleví A debuta aquest divendres a LaLiga Promises

L’equip de Marc Serra s’enfrontarà a la primera fase del torneig estatal que es disputa a Vila-real contra el València, Granada, Màlaga i Leganés

L’Aleví A ja és a Vila-real per viure a partir d'aquest divendres un final de temporada molt intens. L’equip de Marc Serra, campió de Lliga i recent subcampió de la Danone Cup i del Campionat de Catalunya, afronta del 16 al 18 de juny a Vila-real una nova edició de LaLiga Promises. Un torneig, el més mediàtic dels que es disputen a la categoria de 12 anys, que reuneix als alevins dels 20 equips de Primera Divisió. El Barça jugarà la primera fase al Grup C contra el València, Leganés, Granada i Màlaga. Es classifiquen per a vuitens de final els 4 primers de cada grup. Vila-real, Athletic, Betis, Sporting i Celta formen el Grup A; Reial Madrid, Espanyol, Reial Societat, Osasuna i Alabés configuren el Grup B i Atlètic de Madrid, Sevilla, Deportivo. Eibar i Las Palmas juguen al Grup D. Els partits es podran seguir per La Sexta i GOL TV.

El Barça debutarà aquest divendres a les 10.30 hores contra el València. A les 12.00 hores jugarà contra el Granada el segon partit, que serà televisat, i a la tarda s’enfrontarà al Màlaga (18.00) i tancarà la primera fase a les 20.30 hores contra el Leganés. El Barça, si es classifica, es creuarà a vuitens de finals amb un equip del Grup D.

LaLiga Promises Internacional a Nova York

El torneig de Vila-real no serà el darrer de la temporada per l’Aleví A. Els nois de Marc Serra encara hauran de jugar LaLiga Promises Internacional que es disputa del 23 al 25 de juny a Nova York (Estats Units). Vila-real, Benfica i New York City seran els rivals dels blaugranes a la primera fase al Grup C. Reial Madrid, Sevilla, Newark i Nacional de Medellín juguen al Grup A i Atlètico de Madrid, València, Inter i Amèrica de Mèxic completen el Grup B. Es classifiquen per a quarts de final els primers i segon de grup i els dos millors tercers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut