Sito Alonso: “L’esforç, el treball i la disciplina són innegociables”

Sito Alonso: “L’esforç, el treball i la disciplina són innegociables”

El nou tècnic blaugrana repassa en una entrevista a Barça TV el futur proper de la secció de bàsquet

“Tots els jugadors que tenim i els que han de venir han de tenir ganes de jugar al Barça, això no és qualsevol equip. Han de tenir ambició i humiltat per sobre de qualsevol característica”, comenta Sito Alonso a Barça TV en un espai en què se li dóna la benvinguda al club blaugrana.

La seva filosofia

“M’agrada aprofitar les virtuts de cada jugador i no generar una desconfiança en ells per les coses que no dominen. Intentaré posar-me al seu servei perquè facin les coses bé”, comenta un Sito que també clar que “no hi haurà possibles errors quant a dedicació, esforç, treball, disciplina i entrega, això és innegociable”.

El tècnic madrileny, a més, finalitza explicant que es posaran al servei dels jugadors “perquè aquest talent es vegi reflectit a la pista i ho puguem gaudir”.

La seva arribada

“Tinc molta motivació, il·lusió i el perfil que buscava el Club el puc donar. M’agrada treballar més que parlar, però entre tots empenyerem fort perquè tot surti bé, analitza un Sito que afegeix: “El treball és el senyal que més m’identifica i el treball amb els joves també. Estic acostumat a posar-los a jugar, però sobretot a treballar amb ells perquè estiguin preparats”.

Pel que fa a la seva contractació, Sito explica: “Quan vaig arribar a un acord amb el Baskonia es va obrir la possibilitat. El Barça em va dir que em volia, les seves idees, perfil, objectius... i m’hi vaig sentir identificat. De seguida vam arribar a un acord en les coses que volíem fer”, revela el nou tècnic del Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut