La Fundació FCB valora molt positivament el seu programa pilot amb socis voluntaris

La Fundació FCB valora molt positivament el seu programa pilot amb socis voluntaris

Dídac Lee ha agraït als voluntaris socis que han participat en el programa pilot de voluntariat la tasca que han realitzat en el programa ‘FutbolNet’

La Sala Fundació del Camp Nou ha acollit l’acte de reconeixement que la Fundació del FC Barcelona ha fet als socis voluntaris que han participat durant aquesta temporada en la prova pilot que permetrà elaborar el programa de voluntariat de la Fundació per als pròxims anys. Dídac Lee, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona i del Patronat de la Fundació, ha estat l’encarregat d’agrair la feina feta durant aquests mesos.

Des del mes de novembre de l’any passat i fins al mes de maig, un total de 8 socis del Club, amb edats compreses entre els 18 i els 22 anys, han participat com a voluntaris en el programa FutbolNet a quatre instituts de la ciutat de Barcelona (Barri Besòs, Príncep de Viana, Miquel Taradell i Dr. Puigvert).

Sis d'aquests joves socis que han dut a terme tasques de suport als monitors i tècnics del programa FutbolNet han assistit a aquest acte: Ariadna Rodríguez, Joaquim Benito, Guillem Rovira, Anna Teixidor, Olek Porta i Mònica Segú. També van participar com a voluntaris de FutbolNet, però no han pogut assistir a l'acte de reconeixement, Ignasi Arqués i Martí Andrés

Aquesta experiència pilot, basada en el treball de voluntaris del programa FutbolNet de la Fundació, d’educació en valors a través de l’esport per a joves en risc d’exclusió social, permetrà ajudar a desenvolupar el pla de voluntariat de la Fundació per als pròxims anys que facin tasques de voluntariat en els diversos programes i actuacions de la Fundació a Catalunya.

Programa transversal

El Programa de Voluntariat de la Fundació FC Barcelona té com a objectius incrementar l’impacte social de les accions de la Fundació, millorar el sentiment de pertinença del soci, i donar suport als col·lectius d’infants i joves en situació de vulnerabilitat social o risc d’exclusió, en el marc de l’educació en valors a través de l’esport.

D’altra banda, també vol donar a conèixer el compromís que la Fundació té amb la societat en general i amb les persones integrants de qualsevol dels col·lectius vinculats al FC Barcelona, com per exemple els seus socis, i afavorir un espai de participació transversal, intergeneracional i intercultural.

Declaracions de Dídac Lee, directiu del FC Barcelona i membre del Patronat de la Fundació:

“Aquest és un acte que fem únicament per donar-vos les gràcies. Us volem agrair la vostra feina i valorar molt positivament aquest programa pilot que hem pogut portar a terme gràcies a la vostra participació, que com sabeu ens permetrà desenvolupar i posar en marxa el pla de voluntariat de la Fundació amb una experiència prèvia de treball directe en un dels nostres programes més importants: FutbolNet. Espero que vosaltres sigueu un exemple a seguir per a molts altres socis del Barça que tinguin ganes de participar en el treball que fa la Fundació amb un impacte clar en molts nens i nenes del nostre país i d’altres llocs del món”.

Declaracions de Mònica Segú i Anna Teixidor, sòcies del Barça i voluntàries de la Fundació:

“Ser voluntària de la Fundació FC Barcelona m’ha permès aprendre que les persones podem fer el que ens proposem. Poder participar en aquest programa m’ha omplert moltíssim i m’ho he passat tan bé que el temps m’ha passat volant i sempre hi he anat amb ganes. Tornaria a repetir”, diu Mònica Segú.

“Gràcies a ser voluntària en aquest programa amb nens i nenes amb discapacitats he pogut comprovar que les persones poden fer-ho tot, però d’una manera diferent. Realment t’emportes molt d’una experiència així i és molt enriquidor”, explica Anna Teixidor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut