Sopar de cloenda d’un curs inoblidable

Sopar de cloenda d’un curs inoblidable

El Barça Femení, flamant campió de Copa de la Reina, es va acomiadar a l’Espai Gastronòmic Roma 2009

El Barça Femení ja és de vacances. El conjunt blaugrana, el dia després de conquerir la Copa de la Reina a Madrid, es va acomiadar de la temporada amb un sopar a l’Espai Gastronòmic Roma 2009 del Camp Nou. La trobada va comptar amb la presència del vicepresident Jordi Mestre, de la directiva Maria Teixidor, el Manager Esportiu, Markel Zubizarreta, els membres de la Comissió Esportiva, l’staff i les jugadores.

‘Gràcies Xavi’

El tècnic Xavi Llorens, que deixa el càrrec després d’onze temporades, va ser un del grans protagonistes de la nit. En el torn dels parlaments, Jordi Mestre en va destacar el seu “esforç, compromís i paciència” durant la seva etapa al capdavant del grup. La capitana Marta Unzué li va agrair la confiança i l’aportació al futbol femení blaugrana. En nom de tot l’equip, les tres capitanes li van fer entrega d’una samarreta amb el lema ‘Gràcies Xavi’ i el dorsal ‘11’.

D’aquesta manera, es tancava una temporada per al record. Al marge de la brillant consecució de la Copa de la Reina, el Barça Femení ha estat subcampió de la Lliga i ha fet història en classificar-se per a les semifinals de la Champions League per primera vegada.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut