Els directius Pau Vilanova i Dídac Lee s’uneixen a la festa dels veterans a Perpinyà

Els directius Pau Vilanova i Dídac Lee s’uneixen a la festa dels veterans a Perpinyà

La ciutat de la Catalunya Nord ha acollit la trobada que anualment organitza l’Agrupació Barça Jugadors per als membres de més de 65 anys

Aquest cap de setmana, la ciutat francesa de Perpinyà ha acollit la trobada anual per exjugadors més grans de 65 anys, que organitza l’Agrupació Barça Jugadors. Durant els darrers dies, la ciutat de la Catalunya Nord ha estat l’escenari de diferents activitats de color blaugrana, que han culminat aquest dissabte 17 de juny amb uns partits entre els membres de l’agrupació a l’estadi  Aimé Giral, de l’equip de rugbi USAP de Perpinyà.

Després dels partits, que ha comptat amb la presència del directiu Didac Lee en l'acte honorífic del xut inicial, a les instal·lacions del mateix estadi s’ha celebrat el dinar de cloenda de la trobada, el qual ha estat presidit per Pau Vilanova, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona; Fatima Dahine, la regidora d’Esports de la ciutat francesa; Josep Puigbert, el director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, i Ramon Alfonseda, el president de l’ABJ.

Durant la trobada celebrada a Perpinya s’han pogut veure grans noms de la història culer com Olivella, Zaldúa, Zabalza, Sadurní, Mora, Reina, Gallego, Fusté, Alfonseda, Pérez, Costas, o Zuviría, entre molts altres.

Entre els actes previs que es van celebrar, dijous va destacar la ponència que va efectuar l’historiador Carles Santacana sobre “Els jugadors del Barça a l’exili”, mentre que divendres va ser el torn de Lobo Carrasco, que va dirigir-se a un jove auditori per parlar dels aspectes positius de l’esport i animar-los a practicar-ne.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut